Ylä-Savon Auvisten sukuseura ry, Auviset, Auvinen, Ylä-Savo

Yhteystiedot

Ylä-Savon Auvisten
sukuseura ry
Timo Auvinen
timo1auvinen@gmail.com

Uutiset

28.6.2023Sukuseuran vuosikokous 2023 Tahko 29.7.2023Lue lisää »31.7.2022Sukutapaaminen kesä 2022Lue lisää »28.8.2021Sukuseuran 20-vuotishistoria ja sukukokousLue lisää »17.3.2020Sukuseuran vuosikokous ja tapaaminen siirtyvätLue lisää »27.4.2019Savonlinnan sukutapaaminen 2019Lue lisää »

vuosikokous2010b.jpg

Vuosikokous Kuopiossa

Sukukirjalle siivet, seuralle tunnus


Kuopiossa koettiin sunnuntaina 18. heinäkuuta kaksi suurtapahtumaa: pari päivää aiemmin käynnistyneet asuntomessut Saaristokaupungissa ja Ylä-Savon Auviset ry:n vuosikokous ravintola Wanhassa Satamassa. Suurtapahtumaksi asuntomessut nosti muhkea kävijämäärä, Auvisten kokoontumiselle saman 'tittelin' oikeutti - ei määrä, vaan laatu, olihan liikkeellä savolaista aatelia. Kokouksen noin kolmestakymmenestä osanottajasta nuorimmainen veteli vaunuissa sikeitä, mutta vielä uudemmasta suvun jäsenestä kuultiin tuoreeltaan heti kokouksen alussa, kun  Sinikka Auvinen kertoi, että Suvi ja Perttu Huuskolle oli kokouspäivän aamuna syntynyt poika. Seuran puheenjohtajan Pasi Auvisen avaussanojen jälkeen käytiin käsiksi asialistaan.  Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Eila Auvinen Pasin hoidellessa sen ajan sihteerin virkaa.

Lisäykset sääntöihin

Sukuseuran hallitus säilytettiin muuten ennallaan, mutta omasta pyynnöstään väistyneen Paavo Leppäsen tilalle valittiin Heikki Auvinen. Lisäjäseneksi valittiin Ritva Siuro.

Martti Auvisen jäsenaloitteen pohjalta tehtiin seuran sääntöihin pari lisäystä. Vastedes hallituksen jäseneksi ei voida valita henkilöä, joka on asiasta päätettäessä täyttänyt 75 vuotta tahi joka on ollut hallituksessa yhtämittaisesti 10 vuotta.


Hyväksyttiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus vastuussa oleville. Hyväksynnän siivet selkäänsä sai myös vuosien 2010 – 2012 toimintasuunnitelma. Se sisältää muun muassa sukukirjahankkeen käyntiin polkaisemisen, aluksi suunnitellen ja kartoittaen. Tähän liittyen myös selvitetään sukutietokannan käytön tehostamista ja sen mahdollista julkaisemista verkkosivulla. Toinen uusi ja merkittävä aie on ideoida sukuseuralle heraldinen tunnus. Ensi vuoden sukutapaamispaikkaa pohdittaessa esille nousi yhtenä vaihtoehtona Sonkajärvellä sijaitseva Sonkakosken nukkepirtti. Jäsenmaksuksi päätettiin edelleen 15 euroa ja lisäksi kultakin perhejäseneltä 5 euroa.

Martti Auvisesta kunniajäsen

Sukuseuran perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja Martti Auvinen päätettiin kutsua seuran kunniajäseneksi. Perusteena kutsulle on pitkäaikainen toiminta seuran hyväksi.

Kirjoitti:Marjatta Hänninen o.s. Auvinen

Kuvia kokouksesta

(kuvat Pasi Auvinen)

paavoesitys.jpg

Paavo Leppänen esitteli yhdistyksen tilit kokouksessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

timo10.jpg

Timo Auvinen oli järjestämässä kokousta Kuopiossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yleiso.jpgPaikalla oli innokkaita seuran jäseniä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ruokailu.jpgKokouksen jälkeen nauttiin lounasta ravintolassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

vauva.jpgSukukokukseen voi osallistua jo pienestä pitäen.