Ylä-Savon Auvisten sukuseura ry, Auviset, Auvinen, Ylä-Savo

Yhteystiedot

Ylä-Savon Auvisten
sukuseura ry
Timo Auvinen
timo1auvinen@gmail.com

Uutiset

28.6.2023Sukuseuran vuosikokous 2023 Tahko 29.7.2023Lue lisää »31.7.2022Sukutapaaminen kesä 2022Lue lisää »28.8.2021Sukuseuran 20-vuotishistoria ja sukukokousLue lisää »17.3.2020Sukuseuran vuosikokous ja tapaaminen siirtyvätLue lisää »27.4.2019Savonlinnan sukutapaaminen 2019Lue lisää »

Sukutapaaminen Runnilla 23.7.2016

Auvisten_sukutapaaminen_23.7.2016_008.jpg

Auviset ihmelähteellä


Runnin kylpylä-hotellin miljöö Iisalmessa tarjosi rauhaisanvehreän kehyksen Ylä-Savon Auvisten sukuseura ry:n vuosikokoukselle ja sukutapaamiselle lauantaina 23.7.2016. Vaikka 34-henkinen osallistujajoukko ei ollut ehtinyt vielä edes maistaa Runnin terveyslähteen elähdyttävää vettä, kävi kabinetissa jo vilkas puheensorina.  
Puolen päivän aikaan järjestetyn ruokailun jälkeen seuranneen vuosikokouksen avasi puheenjohtaja Heikki Auvinen tilannekatsauksin.
- Sukuseuran tilanne on hyvä. Meillä on vakiintunut, mukava ja aktiivinen jäsenkunta, nuoriakin on aina mukana. Jatkuvuuden ylläpitäminen on tärkeää, joten on oltava aktiivinen uusien, varsinkin nuorten jäsenten saamiseksi seuraan.
- Sukuseuran talous on hyvällä pohjalla. Sukutietojen keruu on seuran jatkuva tehtävä, joka ei ole koskaan valmis. Tämän päivän tiedot muuttuvat ja varhaishistoriassa on täydennettävää. Suvun historian selvittäminen 1600- ja 1500-luvuilta on mielenkiintoinen haaste. Katsotaan
miten siinä onnistutaan, puheenjohtaja totesi.
Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Pasi Auvinen ja Anni Kainulainen sihteerinä. Kokoontumisesta oli ilmoitettu Aaviste´Avviisissa, sukuseuran nettisivuilla sekä pikkuilmoituksilla Pielavesi-Keitele -paikallislehdessä ja Savon Sanomissa.Hallitus kasvoi


Sukuseuran hallituksen puheenjohtajana jatkaa Heikki Auvinen Keravalta. Kaksivuotiskaudeksi valitun hallituksen jäsenmäärää kasvatettiin sääntöjen sallimana aiemmasta viidestä seitsemään. Varapuheenjohtajaksi valittiin Anni Kainulainen (uusi) Iisalmesta ja muiksi jäseniksi Sinikka Auvinen Pielavedeltä, Marjatta Hänninen Rautalammilta, Eeva-Leena Kainulainen Vieremältä,  Pirjo Hirvonen (uusi) Pielavedeltä ja Pirjo Marttila (uusi) Iisalmesta.
Seuran uudeksi rahastonhoitajaksi valittiin Pirjo Marttila pitkäaikaisen rahastonhoitajan Aune Elolammen jälkeen. Hän on ilmoittanut haluavansa luopua tehtävästä.
Toiminnantarkastajiksi valittiin Paavo Leppänen ja Aune Elolampi, varalle Sari Auvinen ja Maija Auvinen.
Sukuseuran jäsenmaksu säilyy ennallaan: varsinainen jäsen 15 euroa ja perhejäsen 5 euroa.

Auvisten_sukukokous_2_23.7.2016_007.JPG

 

Uusi rahastonhoitaja Pirjo Marttila (oik.) ja Pirjon äiti Maija Vainikainen. Sukupuuta tutkimassa Maijan sisar Lotta Kakkinen.

Lisäpainos harkintaan


Vuosien 2016 – 2018 toimintasuunnitelmaa käsiteltäessä keskusteltiin uusien jäsenien mukaan saamisesta ja miten sukulaisia voi etsiä. Todettiin, että sukuseuran kotisivut ja Facebook ovat siihen tarkoitukseen hyviä välineitä. Esille nousi myös mahdollisuus keskustelupalstan liittämisestä kotisivuihin.
Asiat pohditaan hallituksessa kuten myös sukukirjan uusintapainos. Kirjaa ei ole enää saatavilla yhtään kappaletta. Mahdollisessa uusintapainoksessa huomioidaan virheiden korjaukset ja tietojen täydennykset.
Tilaisuuden yhteydessä myytiin sukupaitoja, joita on vielä jäljellä jonkin verran.
Täytekakkukahvien jälkeen oli vapaata seurustelua ja tutustumista Runnin ympäristöön ja ”ihmelähteen” veteen.

Kirjoittaja: Marjatta Hänninen o.s. Auvinen